Actorul Joshua Jackson nu crede in Sfanta Taina a casatoriei

JoshuaJackson_JeffVe-2Celebrul actor Joshua Jackson a refuzat sa declare ceva legat de o posibila casatorie a sa cu Diane Kruger. Conform cotidianului E! Online, Joshua nu vede casatoria ca pe o obligatie si nici ca pe un pas deosebit de important.

Casatoria are semnificatie numai pentru oamenii care o considera importanta, dar niciunul dintre noi nu este din cale-afara de religios, asa ca nu cred ca exista vreun motiv care sa ne impinga sa ne casatorim. Dar niciodata sa nu spui niciodata”, a declarat actorul.

Joshua Jackson si Diane Kruger formeaza un cuplu din anul 2006, de cand frumoasa blonda de origine germana a divortat de actorul si regizorul francez Guillaume Canet dupa 5 ani de mariaj. Se pare ca, desi sunt impreuna de mult timp, Jackson a declarat ca nu se simte presat de anii ce au trecut peste ei si nici de concubina sa.

Aceste speculatii au inceput sa ia amploare dupa ce actorul a declarat ca el este casatorit „din toate punctele de vedere” si ca nu asteapta „un preot sa oficializeze casatoria”. Intre timp, Kruger a dezvaluit ca nici ea nu crede in casatorie: „Eu cred intr-un angajament pe care il faci in inima ta”.

 

Text: Andreea Popescu