Actorul Ryan Gosling… tricoteaza

Actorul Ryan Gosling... tricoteazaDoamnelor, nu o sa va vina sa credeti. Actorul Ryan Gosling, starul din productia “Gangster Squad”, a dezvoltat o pasiune pentru… tricotat si se pare ca pentru actor este metoda perfecta de a se relaxa dupa o zi de munca. „Am jucat intr-o scena din «Lars and the Real Girl» si ma aflam intr-o camera in care erau numai doamne in varsta care crosetau.

Scena a durat o zi intreaga, asa ca m-au invatat si pe mine sa crosetez. Trebuie sa recunosc ca fost una dintre cele mai relaxante zile ale vietii mele. Daca ar trebui sa imi imaginez ziua perfecta, cam asa ar arata. In plus, o esarfa crosetata este intotdeauna un cadou extraordinar”, a declarat actorul.

Carei femei nu i-ar placea sa aiba un asemenea barbat „in ograda”, care, pe langa faptul ca este frumos, este si foarte vrednic. Ryan se pare ca a fost marcat in trecut de unchiul sau care era sosia lui Elvis Presley si care isi facea singur costumele, repeta si muncea pentru a intra in pielea personajului.

 

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 21st, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate