Angelina Jolie, in vizita la Prima Doamna a Frantei: inainte si-a dus cei 6 copii la Louvre

FOTO: Angelina Jolie si Brigitte Macron, pe treptele Palatului Elysee.

Cunoscuta actrita Angelina Jolie a inceput anul in forta. Vedeta, in calitate de reprezentant special al Inaltului Comisar ONU (Organizatia Natiunilor Unite) pentru Refugiati, a vizitat o tabara de refugiati sirieni din Iordania. Actrita, in varsta de 42 de ani, a mers pentru cea de-a cincea oara in ultimii sase ani in tabara de la Zaatari, fiind insotita de fetele sale, Shiloh si Zahara Jolie-Pitt, de 10 si de 13 ani.

FOTO: Actrita Angelina Jolie, in mijlocul refugiatilor sirieni din Iordania. 

Luni, Angelina a ajuns in Franta, la Paris, unde a fost fotografiata in timp ce iesea din magazinul Guerlain de pe Champs-Elysees, unde a participat la o sedinta foto in scop de promovare a brandului, noteaza prestigioasa publicatie Le Parisien.Angelina, outfituri demne de o diva

Marti, starul hollywoodian a mers la Muzeul Louvre impreuna cu cei sase copii ai sai, dupa care a fost primita la Palatul Elysee de nimeni alta decat Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron. Cu ocazia intalnirii, cele doua doamne se pare ca au discutat inclusiv problema stringenta a refugiatilor sirieni din Iordania.

FOTO: Angelina Jolie a fost la Muzeul Louvre din Paris, alaturi de cei 6 copii ai sai. 

Cu ocazia vizitelor din Franta, Angelina Jolie a dat dovada de un simt vestimentar aparte, elegant si clasic in acelasi timp. Pentru vizita de la Louvre, actrita a purtat un pardesiu negru cu revere late, strans in talie, peste o rochie pe corp, de asemenea neagra.

FOTO: Angelina, alaturi de doi dintre copiii sai biologici, Siloh si Vivienne.  

In timpul vizitei la Palatul Elysee, actrita a optat pentru o tinuta la fel de eleganta, dar de data aceasta a optat pentru o rochie cu peplum, de culoarea untului, pana la jumatatea gambei, la care a asortat o capa gri si escarpeni crem.

Rujul de un rosu aprins si parul desfacut, usor ondulat, i-au asigurat o aparitie demna de o diva a marelui ecran.

Text: Oana Baltoc

FOTO: Hepta