Actrita Salma Hayek nu si-a uitat originile

Poza_Salma_HayekActrita Salma Hayek este mandra de originea sa mexicana si spune ca isi educa si copilul in acelasi stil. De curand a declarat ca isi invata copilul sa imbratiseze mostenirea mexicana, sa iubeasca limba spaniola, sa invete despre istoria Mexicului, despre muzica, arta, preparatele culinare si chiar sa guste din bomboanele mexicane cu care vedeta a crescut.

Starul a adaugat ca nu si-a uitat niciodata radacinile si ca a ramas intotdeauna o persoana activa in ceea ce priveste comunitatea.

„Toata viata am incercat sa reprezint radacinile mele mexicane cu onoare si mandrie. Ma intristeaza insa atunci cand declar un anumit lucru si nu este interpretat asa cum trebuie, cuvintele sunt scoase din context astfel incat ranesc oamenii din Mexic, pe care eu ii ador”, a completat Salma. Declaratia vine in urma unui interviu despre cel mai recent film al actritei, Savages, interviu acordat revistei Vogue Germania, in cadrul caruia vorbele actritei au fost traduse incorect din limba germana si astfel s-a produs o confuzie.

 

Text: Ruxandra Raica