Ada Condeescu, onorata sa primeasca felicitari din partea Angelinei Jolie

gopo-2012-interviu-ada-condeesc-cum-i-a-schimbat-viata-rolul-din-loverboy 9 size7Frumoasei dar mai ales talentatei actrite Ada Condeescu i-a fost inmanat, in cadrul unei ceremonii a Festivalului International de Film de la Berlin, trofeul “Shooting Stars”, chiar de catre actorii Ethan Hawke si Julie Deply. Si avem cu ce ne mandri, caci in anul 2011, aceeasi Ada a mai fost premiata in cadrul unui alt festival, Festivalul de Film de la Sarajevo, si cel mai important in acest domeniu din sud-estul Europei, pentru rolul din productia “Loverboy”.

Se pare ca Veli, o tanara puternica in  stare sa faca orice pentru iubire, pe care a interpretat-o in aceasta pelicula, i-a purtat noroc Adei.

Asadar, trofeul “The Heart of Sarajevo” pentru cea mai buna actrita nu i-a adus numai satisfactie si implinire personala, ci si felicitarile venite din partea Angelinei Jolie, prezenta la acelasi eveniment alaturi de Brad Pitt, dupa cum a povestit actrita romanca intr-o emisiune de televiziune. Ada a fost abordata si complimentata de insasi Angelina si au ciocnit impreuna un pahar de sampanie. Ar trebui sa ne obisnuim cu asemenea aparitii, pentru ca tinerii actori ai Romaniei sunt extrem de talentati si au dovedit-o de nenumarate ori.

Text: Ruxandra Raica