Adam Sandler, nominalizat la toate categoriile galei „Zmeura de Aur”

jack_and_jillSe pare ca anul 2011 nu a fost tocmai cel mai bun an pentru actorul Adam Sandler. Dorinta de a-si arata talentul actoricesc in dublu-rol se pare ca nu a fost apreciata de criticii de film, care au cotat filmul „Jack si Jill” ca fiind cel mai prost film al anului 2011.

Cu siguranta Adam si-ar fi dorit ca rezultatul premiilor “Zmeura de Aur” sa fie altul, insa se pare ca nici aceasta dorinta nu i s-a indeplinit. Filmul in care Adam apare in dublu rol, cel al unui tata si cel al surorii acestuia, trasnita Jill, a fost nominalizat la toate categoriile din cadrul evenimentului “Zmeura de Aur” si a si castigat toate premiile acestui eveniment.

Chiar daca “Zmeura de aur” este opusul Premiilor Oscar si este cea mai dispretuita gala de catre actorii si regizorii hollywoodieni, verdictul dat la aceasta gala nu poate fi ignorat. Se pare ca, in cea de-a 32-a editie a galei, pelicula “Jack si Jill” a castigat nu mai putin de 10 trofee. Printre acestea se numara premiul pentru “Cel mai slab actor”, “Cel mai slab regizor”, “Cel mai prost remake” si premiul pentru “Cel mai prost scenariu”. Impreuna cu Katie Holmes, Adam Sandler a mai castigat si premiul pentru “Cel mai slab cuplu dintr-un film“. Se pare ca si renumitul actor Al Pacino a fost “taxat”, fiind nominalizat tot la categoria “Cel mai prost actor”, din cauza rolului sau de nebun din pelicula. Pacino a obtinut o nominalizare si la categoria “Cel mai prost cuplu de pe ecran”, alaturi de colega sa de distributie, actrita Katie Holmes.

Cu privire la decernarea premiilor din cadrul galei “Zmeura de Aur”, fondatorul acesteia a tinut sa mentioneze un lucru referitor la prestatia actorului Adam: “Nu a interpretat niste tripleti, dar ar fi putut castiga si mai multe premii daca ar fi facut-o”, a declarat John Wilson. Nici regizorul filmului, Dennis Dungan, nu a scapat nepedepsit, fiind nominalizat la categoria “Cel mai prost regizor”.

Se pare ca, pentru prima data in istoria premiilor “Zmeura de Aur”, toate productiile nominalizate la categoria ”Cel mai prost film” au fost nominalizate si la categoriile ”Cel mai prost regizor”, ”Cel mai prost scenariu” si ”Cea mai proasta distributie”. Trofeele au fost acordate pe baza votului celor 650 de membri ai Fundatiei “Zmeura de Aur” si a votului utilizatorilor site-ului Rotten Tomatoes.

 

 

Text: Andreea Popescu