Adela Popescu si Dj Project vor canta la inchiderea FOTE

 AUL4668 OK resizeAdela Popescu si Dj Project vor canta la inchiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) vineri, 22 februarie, si sunt foarte nerabdatori sa fredoneze alaturi de publicul prezent cel mai nou single al lor, “Vraja ta”.

“Suntem onorati ca vom canta la inchiderea FOTE pentru ca este un eveniment foarte important. Daca nu fac performanta in sport si nu pot sa particip la olimpiada, cantand simt ca fac parte si eu din acest festival”, a declarat Adela Popescu.

Iubitori ai sporturilor de iarna, Dj Maxx si Dj Gino Manzotti vor sa profite de faptul ca ajung in Poiana Brasov pentru a invata sa faca snowboard chiar de la colega lor de trupa, Adela: “Noi schiem, dar vrem sa invatam sa ne dam cu placa, am luat lectii in urma cu ceva timp, dar ghinionul nostru a fost ca atunci partia era acoperita cu gheata si, in loc sa ne distram, ne-am ales cu vanatai. Anul acesta, din cauza programului aglomerat, a lansarii noului single, a concertelor prin tara, am ratat lectiile de snowboard, dar Adela a promis ca incearca sa fie un bun instructor”, declara membrii trupei Dj Project.

 

Text: Andreea Popescu