Adele a castigat toate premiile Grammy la care a fost nominalizata

-0AdeleAdele este in culmea fericirii dupa ce a plecat acasa cu sase trofee de la premiile Grammy, a caror decernare a avut loc duminica seara (12 februarie), la Staples Center din Los Angeles. Frumoasa artista britanica este marea castigatoare a celei de-a 54-a editii a premiilor Grammy, fiind invingatoare la toate categoriile la care a fost nominalizata.

Albumul “21” cu care a castigat premiul “Album of the Year” a fost vandut in 16 milioane de exemplare in intreaga lume. Adele a castigat cele mai importante premii: “Best Pop Solo Performance” si “Song Of The Year”, “Album of the Year” si “Record of the Year” plus cele primite la gala de la pranz.

Cantareata si-a demonstrat inca o data calitatile vocale si a aratat ca vocea nu i-a fost afectata de problemele medicale recente. Izbucnind in lacrimi la primirea ultimului premiu, Adele a declarat: “Acest disc este inspirat de ceva foarte normal, o relatie de dragoste nepotrivita. 2011 a fost anul care a schimbat multe lucruri in viata mea”.

Trebuie sa precizam faptul ca doar Michael Jackson a obtinut mai multe victorii intr-un singur an, 1983, cand a luat opt premii Grammy. Deci, in final, Adele a demonstrat ca suferinta te face mai puternic.

 

Text: Andreea Popescu