Adele a inregistrat piesa “Skyfall” in doar 10 minute

skyfall-adele-bannerCelebra cantareata Adele este “fenomenala”, sau cel putin asa sustine Paul Epworth, care a declarat recent ca frumoasa britanica a inregistrat piesa “Skyfall” in doar zece minute. Producatorul a explicat ca artista a indragit imediat instrumentalul melodiei si ca, atunci cand a venit la studio pentru inregistrare, aceasta avea deja versurile pregatite.

“Doar de 10 minute a fost nevoie pentru a inregistra o asemenea piesa”, a spus Epworth. “A fost cea mai rapida inregistrare. Dar a fost, intr-adevar, destul de fenomenal.” Epworth le-a dezvaluit, de asemenea, reporterilor de la Hollywood.com ca a ramas surprins de profesionalismul de care Adele da dovada mereu.

“Ea este, de fapt, un vocalist foarte controlat. Este o persoana foarte calculata, care stie de ce este in stare. Este pur si simplu un om fenomenal.”

“Skyfall” a castigat, de curand, o nominalizare la Globul de Aur si este una dintre piesele care concureaza  pentru titlul “Cel mai bun cantec original”, la Premiile Oscar de anul viitor – un titlu ce nu a fost niciodata castigat de o melodie a seriei Bond.

 

Text: Andreea Popescu