Adele ar face orice sa se impace cu fostul iubit

1a3aa7oac7Una dintre cele mai in voga cantarete britanice ale momentului, Adele, spune ca a fost devastata cand s-a despartit de fostul sau iubit si ca acea disperare a despartirii a transpus-o in versurile cantecelor de pe albumul sau – “21”.

Cantareata spune ca ii duce inca dorul foarte tare fostului iubit si ca il vrea inapoi in viata sa: “Este o situatie dulce-amaruie pentru ca nu as renunta pentru nimic la acest succes. Si in acelasi timp, as face orice sa fiu cu el. Imi este dor de el, chiar imi este”, a marturisit Adele.

Cel mai nou single al sau, “Someone like you” este inspirat tot din povestea traita alaturi de fostul sau iubit si este deci un cantec plin de amintiri. Adele recunoaste ca se emotioneaza atunci cand il interpreteaza, pentru ca a fost un un lucru sincer si personal pe care l-a scris. “Este greu sa cant toate aceste cantece pentru ca ma fac sa-mi reamintesc ce geniali eram cand eram buni… si cat de tragic a fost cand eram rai”.

In ciuda acestor sentimente puternice pe care le are pentru fostul sau iubit, Adele spune ca nu i-a marturisit niciodata vreunui barbat ca il iubeste. “Este greu sa-ti impartasesti sentimentele. Le-am simtit. Doar ca nu am putut sa le spun. Dumnezeule, daca o sa gasesc fericirea despre ca o sa mai scriu!”, a mai adaugat Adele.

Text: Bianca Badescu