Adele, din nou indragostita

O548582-6ee58_1_Cea mai in voga artista a momentului din SUA, Adele, si-a regasit linistea si dragostea alaturi de Simon Konecki, persoana in compania careia a petrecut Revelionul in Florida. Dupa ce a scos unul dintre cele mai de succes albume in urma unei deceptii in dragoste, acum cantareata si-a deschis din nou inima si a fost zarita alaturi de un nou barbat in vacanta de iarna.

Barbatul misterios este Simon Konecki in varsta de 36 de ani si este sef al unei institutii de binefacere. Cuplul a fost vazut sarutandu-se in Florida, iar in cursul zilei de vineri cuplul a fost in Parcul National Everglades, langa Miami. Cei doi s-au plimbat de mana pe plaja si apoi au pornit impreuna intr-o excursie pentru a observa aligatori pe canalele parcului national.

Adele si-a compus primele doua albume pornind de la neimplinirile din dragoste, iar sursa de inspiratie a melodiilor de pe album isi are originile intr-o relatie de dragoste esuata, care a marcat-o profund pe artista. Astfel, melodiile sale sunt reprezentate, la inceput, de sentimente precum furie si amaraciune, singuratate, regret si, intr-un final, acceptare, artista regasindu-si pana la urma fericirea.

Text: Andreea Popescu