Adele, insarcinata cu primul sau copil

shutterstock_95364217Cantareata Adele este insarcinata cu primul sau copil si se pare ca atat ea cat si iubitul sau, Simon Konecki, sunt mai mult decat fericiti si incantati de vestea primita. „Sunt incantata sa va anunt ca Simon si cu mine asteptam primul nostru copil. Am vrut sa auziti vestea direct de la mine, evident ca suntem incantati, dar va rugam sa ne respectati intimitatea in asemenea momente pretioase. A voastra, Adele”, a scris artista pe site-ul sau oficial.

Vedeta in varsta de 24 de ani si Simon s-au cunoscut in vara anului trecut si, desi a transpus trairile pe care le-a avut in urma relatiilor anterioare in versuri, se pare ca a ajuns sa regrete faptul ca viata ei privata a devenit publica. Ce-i drept, albumul 21 a fost unul dintre cel mai bine vandute albume ale anului 2011 si a castigat numeroase premii.

Iar daca Adele este la prima experienta de acest gen, Konecki, in varsta de 38 de ani, este deja tatic de fata. Noi ii uram lui Adele sa aiba o sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Text: Ruxandra Raica