Adele, mireasa in secret?

1341072003adeleDaca pentru multe dintre noi, petrecerea ocazionata de casatorie trebuie organizata cu mult fast, cu multi invitati si cu multe poze, pentru vedetele de peste Ocean se pare ca aceasta zi trebuie sa treaca neobservata.

La fel s-a intamplat si in cazul cantaretei britanice Adele, despre care se zvoneste ca s-ar fi casatorit in secret cu prietenul si tatal copilului pe care il asteapta, Simon Konecki. Potrivit presei americane, vedeta a fost vazuta purtand o verigheta de aur.

Ceea ce a intarit si mai tare ipoteza unei casatorii secrete a fost declaratia socanta a unei surse anonime, prietena cu tanarul cuplu. Conform declaratiilor acesteia, nunta ar fi existat cu adevarat, eliminand astfel ipoteza unui simplu zvon.

“Adele si Simon au reusit sa tina sarcina secreta mult timp, asa au facut si cu casatoria lor. Nu a fost greu sa tina in secret astfel de detalii”, a declarat sursa. “Nunta a avut loc, iar eu am fost de fata”.

Pentru a ascunde faptul ca s-a casatorit, Adele a postat un mesaj subliminal pe adresa sa oficiala in care lasa loc de interpretare.

“Nu m-am casatorit… zzzzzz”, a scris cantareata de origine britanica.

Cu toate declaratiile de fata, nu ne putem pronunta daca a existat sau nu o casatorie. Cert este ca Adele mai are doar cateva saptamani pana ce va da nastere primului sau copil si este fericita cu asta.

 

Text: Andreea Popescu