Adele planuieste relansarea albumului ei de debut “21”

60659902Adele intentioneaza sa exploateze la maximum albumul “21”, pe care l-a lansat la inceputul anului trecut.

Dat fiind faptul ca albumul “21” i-a adus cantaretei printre cele mai mari beneficii, printre care si locul cinci in clasamentul celor mai bine vandute albume din toate timpurile pe teritoriul Marii Britanii (peste 4.274.300 de exemplare vandute). Mai mult de atat, albumul a reusit sa se impuna si la nivel international, ajungand number one in SUA, Germania, Italia, Cehia, Franta, Canada, Mexic.

Acestea fiind spuse, nu este de mirare de ce Adele intentioneaza sa relanseze albumul. Conform XL Recordings, labelul artistei, aceasta vrea sa relanseze albumul in apropierea Craciunului.
„Deocamdata se discuta despre o reeditare a albumului. In ceea ce priveste cuprinsul albumului reeditat inca nu s-a confirmat daca va contine material nou sau piese care nu au incaput pe varianta initiala a albumului, insa acest lucru ar trebui sa se intample”, a declarat o sursa pentru Daily Star Sunday.
Mai mult de atat, spre fericirea fanilor, Adele a mai sustinut recent ca va lansa o piesa noua pentru fanii sai, cel mai probabil la sfarsitul acestui an.

 

Text: Andreea Popescu