Adele si-a anulat concertele

1afw89e32frAdele nu va mai canta prea curand in America, deoarece a fost nevoita sa-si anuleze concertele de acolo din cauza unei hemoragii la corzile vocale.

Concertele erau programate sa inceapa pe 7 octombrie si sa aiba loc in 10 orase americane, urmand sa se incheie pe 21 octombrie.

“Nu am de ales decat sa ma recuperez corect si complet, altfel risc sa imi distrug vocea pentru totdeauna”, a declarat cantareata. “O sa ma intorc si o sa fac lucrurile bine din nou. Imi cer scuze din tot sufletul, sincer”, a mai spus Adele.

Nonconformista cantareata a carei viata, hobby, dragoste si cariera este muzica, dupa cum declara chiar ea isi ia, cu parere de rau, o pauza de la cantat si incearca sa-si impace fanii: ”Stiu ca este dezamagitor nu doar din cauza showului, dar e vorba si de bilete de avion, rezervari la hotel, zile de nastere, aniversari si timp pierdut. Dar va rog aveti incredere in mine pentru ca acesta este singurul lucru pe care il pot face pentru a ma asigura ca voi putea canta si face muzica mereu pentru voi, la capacitate maxima.”

Asa ca fanilor nu le ramane decat sa astepte si sa se roage ca Adele sa-si revina cat mai repede.

Text: Bianca Badescu