Adele vrea sa faca un documentar despre viata ei

adele-golden-globesDocumentarele despre vietile vedetelor se pare ca au devenit un must-have in randul vedetelor de peste Ocean. Dupa ce nume mari ale industriei muzicale precum Madonna, Beyonce, Katy Perry au realizat documentare despre vietile lor, a venit si randul cantaretei britanice Adele de a face unul.

Dupa ce a declarat ca a fost impresionata de documentarul realizat de Beyonce, Adele a dorit ca, intr-o zi, sa faca si ea un film care sa fie difuzat pe postul de televizune HBO, ca in cazul celui realizat de cantareata mulatra.

Adele a facut aceasta declaratie in timpul unei conferinte de presa la Premiile Oscar, dupa ce a castigat premiul pentru “Cel mai bun cantec original” cu piesa “Skyfall”.

“Nu stiu, poate voi face un documentar deosebit, la fel cum si Beyonce a facut”, a declarat Adele razand, inainte de a adauga ca, poate, intr-o zi, va castiga si un premiu Tony. “Un premiu Tony, eu nu sunt asa de sigura deocamdata. Dar, poate, intr-o zi… cine stie? Poate cineva ar vrea sa faca un muzical cu mine.”

Intre timp, Adele intentioneaza sa fie mama pentru a doua oara cu sotul ei, Simon Konecki.

Text: Andreea Popescu