Adina Postelnicu (Heaven): “Varsta de 30 de ani reprezinta apogeul senzualitatii”

adinaheavenLa 30 de ani, doamnele incep sa constientizeze intr-adevar feminitatea cu care au fost inzestrate si stralucesc cum nu au mai facut-o pana acum. Este si cazul Adinei Postelnicu, lidera trupei Heaven.

 

TONICA: Se spune ca apogeul frumusetii este atins la varsta de 30 de ani. Ce parere ai tu despre aceasta afirmatie?

Adina (Heaven): Despre varsta de 30 de ani se spun doua lucruri: ca este cea mai deprimanta schimbare de prefix si ca este varsta la care femeia atinge apogeul senzualitatii. Din pacate, eu am fost tentata sa cred in prima teorie si, cu cateva zile inainte sa implinesc 30 de ani, m-am intristat. In momentul in care m-a am trezit alaturi de familie si de toti prietenii mei, mi-am revenit si am realizat ca abia atunci incepe viata cu adevarat. Brusc m-am simtit mai stapana pe mine, increderea m-a facut mai frumoasa in ochii celor din jur si totul a devenit roz. Deci, da, sunt de acord: 30 de ani reprezinta apogeul frumusetii si chiar mai mult decat atat!

 

TONICA: S-a schimbat ceva in tabieturile tale de beauty dupa 30 de ani, folosesti creme anti-rid sau alte produse pe care inainte nu le-ai considerat necesare?

Adina (Heaven): Cremele sunt toate de hidratare, nu anti-rid. Hidratarea este cheia unui ten tanar, iar ingrijirea lui trebuie sa inceapa la 20 de ani, nu la 30. Cum il intretii, asa il ai. Pe langa creme, cantaresc enorm demachierea temeinica, hidratarea corecta, alimentatia sanatoasa si somnul de frumusete. Tabieturile mele de beauty nu s-au schimbat, insa le respect cu mai multa dedicare.

 

TONICA: Ai o imagine mai eleganta acum, este acesta un semn de maturitate?

Adina (Heaven): In general, ma imbrac cum simt. Starea de spirit imi poate fi citita usor in haine. Noul stil a venit firesc, pe nesimtite. Poate ca m-am maturizat sau poate, pur si simplu, am devenit mai feminina. Nu mi-am pus problema asta pana acum…

 

TONICA: Cum te influenteaza spiritual inaintarea in varsta? Crezi ca te face mai slab sau, dimpotriva, te ajuta sa fii mai increzator in actiunile tale?

Adina (Heaven): Categoric, te ajuta sa fii mai increzator. Experienta acumulata in anii anteriori iti da aripi. Esti mai sigur pe tine, privesti lucrurile cu alti ochi, stii sa intuiesti oportunitatile, vezi mai multe solutii la o problema si lista poate continua. Nu exista batranete, exista intelepciune. Anii care trec nu doar ne subrezesc fizicul, ci ne alimenteaza cu informatiile care ne ajuta sa detinem controlul.

 

TONICA: Ai o silueta de invidiat, cum te mentii in forma?

Adina (Heaven): Ma mentin prin sport, alimentatie echilibrata, mult masaj si o hidratare corecta.

 

TONICA: Niciodata nu ti-ai ascuns varsta, ba chiar ai dezvaluit-o cu orice ocazie. De ce crezi ca unele vedete devin reticente atunci cand trebuie sa vorbeasca despre inaintarea in varsta?

Adina (Heaven): Varsta este un lucru cu care sa te mandresti. Credibilitatea ta creste odata cu trecerea anilor. De ce sa-mi ascund varsta? Cand eram mici, ne doream sa ne facem mari, iar acum nu vrem sa recunoastem ca timpul a trecut si noi am acumulat ceva ani, iar odata cu ei si experienta de viata. Bizar… Nu le inteleg pe cele care au aceasta atitudine si chiar nu gasesc o explicatie pentru ea.

 

Text: Andreea Dragan