Adrian Despot, pozitia de familist

Adrian DespotCopiii sunt cel mai frumos cadou pe care Dumnezeu il poate oferi unei familii. Multe cupluri opteaza pentru un singur copil, dar nu si familia Despot. Adrian, in plina forta ar zice unii, asteapta cu nerabdare sosirea celui de-al treilea. Si iata cum decurge totul in aceasta familie mai mare pe zi ce trece.

Toma are 2 ani si Maia 7 luni

Momentul sau varsta ideala pentru a avea copii nu exista. Dorinta este o motivatie suficienta, iar amanarea este considerata de Adi doar o scuza a celor care nu vor sa isi asume responsabilitati. De exemplu, la varsta de 28 de ani asista la nasterea lui Toma, care acum are 2 anisori si sapte luni.

 Maia, ultima venita pe lume din familie, momentan, are doar 8 luni, dar promite sa-l ajunga din urma pe Toma. Sarcinile au decurs fara probleme pentru sotia sa, dar dupa nasteri viata le-a fost schimbata complet, de la personalitate pana la ora de trezire. Nu e usor sa ai copii, dar iubirea te ajuta sa treci peste orice problema. Chiar si peste poftele femeii insarcinate, care “sunt doar o legenda, eu nu le-am intalnit la sotia mea.”

 

Toma si Maia ma caracterizeaza printr-un zambet

Printre fericitii care pot lucra la fel de bine si acasa si la studio, Adrian a reusit sa se faca util sotiei sale zilnic. Sarcina este in sine un semn de sanatate, dar fara ajutorul unei persoane dragi este greu sa avansezi. Despre efectele sarcinii nu ne-a spus decat ca “au fost cele normale, fara a intra in detalii.”
In timp ce multe rude si prieteni treceau prin vizita sa soarba din ochi nou-nascutii, Adrian isi uda in continuare Vita de Vie. Astfel, a crescut mare si a mai aparut un ciorchine, albumul Egon, productie proprie 100% audio si video. Si cum nu toti copiii au norocul de a se naste sanatosi, 50% din veniturile incasate din vanzarea albumului vor merge catre o asociatie care se ocupa de intrajutorarea copiilor care sufera de sindromul Down.

“Ingrasatul din perioada sarcinii tine de nesimtire, nu de genetica”

L-am intrebat daca poate sa-si caracterizeze copiii in trei cuvinte, dar i-a fost imposibil sa se limiteze. “Pentru ei insa este mai usor, ma caracterizeaza printr-un zambet. Sunt la varsta la care ma surprind in fiecare zi cu ceva, dar zambetul ramane la fel.”
Multe femei incearca sa slabeasca dupa sarcina si nu reusesc. Dar problema nu este dupa, ci inainte, cand “ingrasatul tine mai degraba de nesimtire decat de genetica”. In mod normal orice modificare din timpul sarcinii, dupa nastere ar trebui sa revina la normal. Iar acum ca deja a intrat in ritm, se pregateste de un al treilea copil, dar la nastere “ii voi ruga pe doctori sa ma anestezieze si pe mine”.

“Imi place atat de mult tot ce tine de familia mea incat nu are rost sa-mi imaginez altceva.”

”Celor care le este frica sa aduca un copil pe lume le doresc mult succes in singuratate”