Adrian Enache a pus pe fuga un “delfin” la petrecerea echipei TVR 2 la „Vara pe val”

Untitled attachment 00010Echipa „rechinilor” de la TVR 2 a avut parte miercuri seara de un intrus pe plaja Palm Beach din Mamaia, dupa ce a promis o seara italieneasca pe ritmuri de pop-opera pentru show-ul estival „Vara pe val”.

Adrian Enache, noul membru al echipei TVR 2, care s-a alaturat saptamana trecuta programului „Vara pe val, a fost showman-ul serii, reusind sa aduca pe ringul de dans valuri de turisti. „Gigolo” si „Sha la-la-la” sunt doua dintre piesele pe care Adrian Enache le-a interpretat si pe care a dansat alaturi de cei veniti pe plaja cu pofta de distractie.

Cantaretul a incercat sa-l prinda si sa-l demaste pe un oaspete neinvitat, care a vrut sa-i sperie de cateva ori pe petrecareti si pe membrii trupei Distinto, invitatii speciali ai lui Adrian Enache si ai colegilor sai la „Vara pe val”. Musafirul nepoftit deghizat intr-o pelerina neagra si ascuns in spatele unei masti a fost descoperit chiar la finalul petrecerii de la TVR 2… Dupa ce Miss G, unul dintre „rechinii” din echipa TVR 2, a fost provocata miercuri dimineata la un duel muzical de catre Dalia Pusca, unul dintre membrii echipei „delfinilor” de la TVR 1, miercuri seara a venit randul capitanului Dan Helciug, „delfinul” care a incercat, in zadar, sa se infiltreze la petrecerea celor de la TVR 2.

Competitia intre cele doua echipe – „rechinii” de la TVR 2 si „delfinii” de la TVR 1 devine din ce in ce mai intensa, cu fiecare editie Vara pe val. Petrecerile tematice ale echipei TVR 2 continua joi (25 iulie, de la ora 23.00, la TVR 2) cu o seara speciala de hituri muzicale, la care sunt invitati sa cante, alaturi de Miss G si de Adrian Enache, trupa Alesis si Ralflo.

In iulie si august, TVR difuzeaza, pe parcursul a sase saptamani, in peste 150 de ore de transmisiuni in direct si inregistrate, cel mai atractiv si dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate fortele intr-un program maraton la care vor participa, pe langa principalele vedete ale posturilor TVR 1 si TVR 2, si numerosi artisti cunoscuti publicului larg. Telespectatorii vor putea urmari o competitie amicala intre echipele TVR 1 si TVR 2, din care castigator va fi publicul, atat cel din fata micilor ecrane, cat si cel aflat pe litoral. Fiecare echipa ocupa cate o plaja din Mamaia si incearca sa castige publicul prin programe cat mai atragatoare.

Miza competitiei TVR 1 – TVR 2 este una de proportii: doua autoturisme ii asteapta pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival. De asemenea, telespectatorii vor fi recompensati pentru voturile si loialitatea lor si cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice. Mai multe detalii despre toate acestea vor fi oferite de-a lungul celor sase saptamani ale programului, atat in transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR International si online, pe TVR+, cat si pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.