Adrian Enache, sarbatorit de 22.000 de oameni pe stadionul din Moscova, la Campionatul Mondial “Art Football 2013”

IMG 2665Adrian Enache este unul dintre cei mai iubiti si cunoscuti artisti din Romania si este, alaturi de Nico, Stela Popescu si Arsinel, imaginea farmaciilor Catena. Pe data de 12 iunie 2013, Adrian a implinit frumoasa varsta de 47 de ani si a avut parte de o surpriza mai putin obisnuita. Pe aceasta cale, tinem sa ii uram si noi un calduros LA MULTI ANI!

 

Adrian Enache, sarbatorit de 22.000 de persoane la Moscova

Aflat alaturi de echipa de artisti a Romaniei la meciul de incheiere a Campionatului Mondial “Art Football 2013” de la Moscova,  Adrian Enache a avut bucuria sa auda una dintre cele mai impresionante urari: 22.000 de oameni au cantat “La multi ani” in limba rusa, de ziua lui si de ziua Rusiei.

 

Adrian Enache si Bogdan Tascau, “atacantii” horei Catena

Pentru ca vrem sa depasim numarul mare de oameni care i-au cantat “La Multi Ani” lui Adrian pe stadionul din Moscova, va invitam alaturi de noi in hora Catena ce va fi lansata foarte curand, la nivel national, in cadrul Caravanei Catena. Cu mic, cu mare, vom fi incepand cu 25 iunie la Pitesti, apoi pe 27 iunie la Craiova, pe 1 iulie la Timisoara, pe 3 la iulie Sibiu, pe 5 iulie la Brasov si pe 8 iulie la Iasi, unde vom avea ocazia sa cantam alaturi de Adrian Enache, dar si alaturi de restul echipei Catena, adica Nico, Stela Popescu, Alexandru Arsinel si Bogdan Tascau (Dl. Problema).

 

Adrian Enache, selectionat in echipa mondiala a artistilor

Adrian Enache a facut parte din Nationala Artistilor Fotbalisti Romani la Campionatul Mondial “Art Football 2013” de la Moscova, de unde a venit cu o frumoasa medalie de argint. Mai mult decat atat, a fost selectionat in echipa Mondiala a Artistilor. La fel ca si compozitorul nostru de suflet Bogdan Tascau, autor al imnului si al horei Catena, Adrian a jucat pe postul de atacant al Echipei Nationale a Artistilor Romani. Indragitul artist a interpretat alaturi de Aurelian Temisan si Monica Anghel imnul Romaniei la Campionatul Mondial de Fotbal din Statele Unite, in anul 1994.

Mai multe despre Nationala Artistilor Fotbalisti Romani la Campionatul Mondial “Art Football 2013”, dar si despre artistii ce au facut parte din lot, aflati aici

Text: Andreea Popescu