Adriana Lima, de 2x mama

adriana-lima-735881lTop-modelul Adriana Lima este in culmea fericirii, si pe buna dreptate. Frumoasa Adriana i-a daruit fetitei sale in varsta de doi ani si zece luni, Valentina, o surioara. Fericitul moment a avut loc miercuri, intr-o clinica din New York.

Modelul Victoria’s Secret a anuntat, in luna martie a acestui an, ca asteapta cel de-al doilea copil cu sotul sau,  Marko Jaric. Informatia a fost facuta publica chiar de catre Adriana care a postat pe contul sau oficial de Twitter ca ii va darui fiicei sale un cadou: o surioara.
„Marko si cu mine suntem extrem de incantati si de fericiti. Aceeasi fericire o simte si fiica noastra, Valentina. Suntem, intr-adevar, o familie fericita!”, a scris Lima pe contul sau oficial de socializare.

Lima a declarat anterior ca si-ar dori o „mare familie” cu Jaric si se pare ca nu a spus-o in gluma. Se pare ca nasterea primului copil a facut-o pe Lima sa se simta „mai  frumoasa”, „mai sexy” si „mai feminina”, dupa prima nastere din anul 2009. Cert este ca acum, dupa a doua nastere, Adriana Lima va fi de 2x mai sexy, mai frumoasa si mai feminina. Voi ce credeti?

 

Text: Andreea Popescu