Adriana Rusu revine pe ritmuri de R & B

11Adriana Rusu a devenit cunoscuta in anul 2007, odata cu piesa “Noi doi”, interpretata alaturi de Tataee de la B.U.G Mafia. Poate ca nu ati mai auzit de ceva timp de Adriana Rusu, insa iata ca a revenit in peisajul muzical autohton cu o piesa fresh, o balada emotionanta, intitulata “Arde”. Ceea ce multi nu stiu este ca Adriana interpreteaza melodii din repertoriul Mariei Tanase, si face acest lucru cu succes.

 Tonica: Buna, Adriana. Ai revenit in muzica cu single-ul „Arde”, o balada plina de emotie. Care este mesajul melodiei?

Adrian Rusu: Buna tuturor! Intr-adevar, iar melodia transmite multa emotie, dragostea fiind mesajul principal al acesteia.

 

Tonica: Cu cine ai lucrat la realizarea clipului si cat de importanta este echipa din spatele unui artist?

A.R.: Este foarte importanta echipa din spatele unui artist. De una singura nu as fi reusit sa lansez un produs atat de bun. Am avut norocul sa cunosc oameni talentati si dedicati in tot ceea ce fac. Pentru videoclip am lucrat cu Slava Sirbu, Andra Moga, Alex Ifimov, Rusu Victoria, Paulina Buldumea, Alex Costea, Ramona Uruc si intreaga echipa de pe platoul de filmare.

 

Tonica: Ai aparut pentru prima data in anul 2007, alaturi de Tataee de la BUG Mafia, si ati colaborat pentru piesa „Noi doi”. De atunci si pana astazi au intervenit cateva schimbari in ceea ce priveste look-ul tau, dar si schimbari de stil muzical. Cum te simti in aceasta noua postura?

A.R.: Ma simt foarte bine! Am lansat o piesa frumoasa, care beneficiaza de un videoclip pe masura.

 

Tonica: Mai tii legatura cu Tataee, ti-ar placea sa mai colaborezi cu el?

A.R.: Tataee este un om de nota 10 si cu siguranta as mai colabora cu el. Incercam sa tinem legatura cat ne permite programul, atat al meu, cat si al lui.

 

22Tonica: Daca ai avea ocazia sa colaborezi cu o vedeta internationala, care ar fi aceea si de ce?

A.R.: Imi plac multi artisti din showbizul international. Pe sufletul meu ar fi 3: Justin Timberlake, John Legend si Bruno Mars.

 

Tonica: Si daca tot am vorbit despre colaborari la nivel international, cu ce alt artist roman ti-ar placea sa mai faci un featuring?

A.R.: Si aici sunt multi. Smiley, Loredana Groza sau Grasu XXL etc.

 

Tonica: Esti tanara, frumoasa si talentata. Cum iti ocupi timpul liber?

A.R.: Va multumesc! In timpul liber fac sport, am inceput sa iau si cursuri de dans, citesc, merg la munte impreuna cu prietenii si familia.

 

Tonica: Te-am auzit interpretand piese din repertoriul Mariei Tanase. Cat de important este sa pastram traditia si sa o ducem mai departe?

A.R.: Ma simt onorata sa interpretez piese din repertoriul artistei Maria Tanase, si nu numai. Eu sunt adepta pastrarii traditiilor, a identitatii si a valorilor. Atata timp cat pastram traditia, nu ne pierdem identitatea.

 

Tonica: Daca nu ai fi avut aceasta voce minunata, ce altceva ti-ar fi placut sa faci, spre ce anume te-ai fi indreptat?

A.R.: Spre psihologie.

 

Tonica: Ce ne mai pregatesti din punct de vedere profesional, cu ce ai de gand sa ne mai surprinzi ?

A.R.: Am planuri marete, mai multe detalii nu pot sa iti dau, pentru ca as strica surpriza :).

 

Text: Ruxandra Raica