Adrien Brody, depresiv dupa terminarea filmarilor la “The Pianist”

adrien-brodyAdrien Brody (castigator al premiului Oscar pentru rolul din “The Pianist” – 2002), un actor de o expresivitate foarte rara, a stat de vorba cu jurnalistii si a acceptat sa vorbeasca despre o perioada mai neagra din viata lui. Astfel, starul a declarat ca, desi filmul “The Pianist” i-a adus faima mult visata, acesta i-a adus si stari chinuitoare. Se pare ca actorul a intrat intr-o depresie cronica dupa terminarea filmarilor, dupa cum afirma acesta.

Starul din filmul “Midnight in Paris” a declarat cotidianului american “The Guardian” ca, desi anul 2002 a reprezentat pentru el un an exceptional, totodata i-a adus si insatisfactii la nivel emotional. Dupa cum se si declara, Adrien Brody este o persoana care pune totul la suflet. De aceea actorul a trecut prin stari “chinuitoare” si a fost urmarit mult timp de “umbra” filmului “The Pianist”.

“Desi a fost un an bun cel in care s-a lansat filmul, dupa incheierea filmarilor am intrat intr-o stare cronica de depresie… Pur si simplu momentul acela a fost trezirea mea la realitate si intrarea in maturitate.”

Actorul a mai adaugat ca perioada de dupa filmarea filmului “The Pianist” l-a ajutat si sa decida daca sa se aventureze sau nu in ceea ce inseamna “calatorie la Hollywood”.

Brody poate fi vazut in cel mai recent film al regizorului Tony Kaye, drama “Detachment”, ce va fi lansat in UK pe 13 iulie.

Ei bine, acestea fiind spuse, se pare ca faima si celebritatea nu aduc intotdeauna numai satisfactii.

 

Text: Andreea Popescu