Adrien Brody, fermecat de Alexandra Dinu si indragostit de Cazinoul din Constanta

Actorul Adrien Brody a fost prezent la Bucuresti pentru premiera de gala a filmului „Capcana mortala. Bullet Head”, alaturi de actrita Alexandra Dinu. Starul american a venit pentru a doua oara in Romania si a marturisit ca a revenit nu doar pentru a o sustine pe Alexandra, dar si pentru a-si reintalni fanii romani.

Alexandra si Adrien au format un cuplu de invidiat pe covorul rosu de la Cinema City Controceni, fiind imbracati in smokinguri negre, elegante. Actorul american a purtat un costum D’S Damat, in timp ce Alexandra a intors toate privirile intr-o tinuta YSL.

Alexandra este iubita actorului in thrillerul in care joaca si renumitii Antonio Banderas si John Malkovich. Romanca a marturisit ca a fost nevoie de mai multe duble pentru ca scena sarutului sa iasa perfect, dar si ca filmul a fost o reala provocare pentru ea, mai ales ca a fost singura prezenta feminina din distributie.

„Mi-am dorit dintotdeauna sa joc alaturi de Adrien Brody, unul dintre actorii mei preferati. El este motivul pentru care am acceptat rolul din acest film, cu toate ca nu este unul foarte complex. Este prima mea experienta intr-un film american si sunt recunoscatoare pentru acest lucru. Stiu ca ma asteapta un drum lung si greu aici, insa am determinarea, curajul si ambitia de a munci pentru a ajunge acolo unde doresc. Ma bucur foarte mult ca Adrien a acceptat invitatia mea de a veni in Romania pentru premiera, iar sprijinul lui inseamna foarte mult pentru mine. Ma bucur mult ca am reusit sa fac aceasta premiera si acasa, la Bucuresti”, a spus Alexandra Dinu.„Traim intr-o lume in care avem nevoie de multe schimbari”

Inainte de inceperea filmului, Adrien Brody a mai vorbit pret de cateva minute cu cei prezenti la vizionare, multumind din nou pentru primirea calduroasa de care a avut parte in Romania.

„Sunt foarte fericit ca sunt aici! Sunt bucuros sa va vad pe toti si va multumesc pentru aceasta primire calduroasa! Sunt aici ca sa o sustin pe Alexandra la primul ei film. A fost un film plin de provocari, ne-am intalnit cu o multime de probleme cu care ne confrutam cu totii intr-un fel, un film despre situatiile in care ne aflam uneori si pe care trebuie sa le depasim, precum si despre schimbarile care sunt tot timpul posibile. Traim intr-o lume in care avem nevoie de multe schimbari. Ce m-a atras la acest film a fost ca nu exista baieti buni in el, poate doar cu exceptia Alexandrei, dar ea nu este baiat. (…) Ce m-a inspirat sa fac acest film este faptul ca un asemenea gen nu se face prea des la Hollywood, este mai mult in stilul anilor ’70, sunt actori grozavi si sper ca o sa va placa”, a punctat actorul. Despre partenera sa de film nu a avut decat cuvinte de lauda: „Alexandra este o actrita foarte buna, este minunata in film!”

Cucerit de frumusetea Cazinoului din Constanta

Brody s-a declarat un turist fermecat de Romania, inca de la prima sa vizita aici, cand a fost cucerit de frumusetea Cazinoului din Constanta si a evitat elegant sa vorbeasca despre frumusetea femeilor din Romania, intrebarea invariabil adresata strainilor care ajung la noi in tara.

Actorul a fost cazat la Hotel Mariott din Bucuresti si nu a avut un program foarte incarcat in cele 4 zile petrecute aici. A fost plimbat cu masina prin centrul Capitalei, de la Arcul de Triumf pana in Centrul Vechi si apoi s-a oprit la Casa Poporului. Asa cum Adrien nu a fost pentru prima data in Romania, mama actorului, fotografa Sylvia Plachy, a venit de doua ori la noi in tara, la Cluj, unde a avut si o expozitie cu imagini realizate in Ardeal.

La premiera romaneasca a peliculei „Bulett Head. Capcana mortala” au fost prezente mai multe vedete, printre care actrita Giulia Nahmany, cantaretele Corina si Ellie White, Dana Savuica, Giulia, Dj Wanda, dar si prezentatoarea tv Corina Caragea, imbracata intr-o tinuta rosie ca focul amintind de focoasele dansatoare de flamenco.

FOTO: Corina, Corina Caragea si Ellie White, la premiera de gala a filmului „Bullet Head. Capcana mortala”

„Bullet Head. Capcana mortala”, distribuit in Romania de Ro Image 2000, va intra in cinematografele din Romania incepand din 5 ianuarie 2018.

Text: Oana Baltoc

FOTOGRAFII: Alexandru Matei