Afla ce secrete ascunde mersul unei femei

shutterstock_17631535Eu una am obiceiul sa analizez mersul oamenilor si trebuie sa recunosc ca, de cele mai multe ori, acesta poate dezvalui cateva dintre secretele unei persoane, mai ales atunci cand vorbim despre femei. Pozitia capului, a spatelui, a mainilor, a pieptului te poate da de gol, poate trada anumite aspecte, insa ce ai crede daca ti-as spune ca marimea pasului si miscarea soldurilor pot dezvalui foarte multe lucruri despre sexualitatea unei femei? Asa ca, inainte de a iesi la plimbare, gandeste-te de doua ori.

Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala, se pare ca exista o legatura destul de stransa intre modul in care o femeie paseste si numarul de orgasme avute. Ei bine, acest lucru ar putea schimba perceptiile in mod cu totul si cu totul diferit.

Dupa ce au intervievat mai multe tinere din Belgia, cercetatorii le-au inregistrat in timp ce acestea mergeau pe strada. Expertii au reusit cu o acuratete de aproximativ 81% sa spuna care dintre femei experimentasera orgasmul vaginal (diferit de orgasmul rezultat in urma stimularii clitorisului – orgasm clitoridian) si care nu. Ce le-a dat de gol? Ei bine, fluiditatea, energia, senzualitatea si libertatea. Pasii lungi, increzatori si un anumit leganat al soldurilor au reprezentat cativa dintre factorii extrem de importanti. Expertii spun ca femeile care nu pasesc astfel (cele care nu au avut probabil orgasm vaginal) este posibil sa aiba muschii pelvisului si ai spatelui foarte incordati, lucru ce limiteaza placerea sexuala.

Pe de alta parte, cercetatorii speculeaza faptul ca o plimbare relaxanta, dar energica, ar putea reflecta pur si simplu increderea pe care o simte o femeie ca rezultat al atingerii orgasmului. Oamenii de stiinta sugereaza ca femeile trebuie sa mai lucreze la flexibilitate si suplete, cel putin in regiunea pelvisului, astfel incat acestea sa atinga orgasmul mult mai usor. Asadar, trebuie sa incepi sa dansezi mai mult, sa faci yoga, de fapt sa faci mai multa miscare.

Pana una alta, incearca sa mergi ca si cum ai fi atins un orgasm, leagana-ti bratele, roteste-ti soldurile, simte-te sexy si lasa lumea sa te priveasca. Mersul poate trada multe.

 

Text: Ruxandra Raica