„Al tau impiedicat”, o noua piesa by Vescan si Ligia

vescan-ligiaVescan este „impiedicatul” Ligiei sau, cel putin, asa spun versurile noii melodii cantate de cei doi, intitulata sugestiv Al tau impiedicat. Cei doi artisti sunt colegi de scena inca de pe vremea cand locuiau la Cluj si au inregistrat impreuna mai mule piese ce s-au bucurat de un real succes la vremea respectiva.Mesaj puternic si „neimpiedicat”

Asa cum fanii stiu deja, piesele lui Vescan transmit mesaje puternice si povestesc intotdeauna realitatea fara ocolisuri. La fel se intampla si cu noul single, Al tau impiedicat, single care descrie o frumoasa poveste de dragoste in care se pot regasi cu usurinta foarte multe cupluri. Videoclipul, realizat de Vision Production, este unul de imagine, iar Ligia poate fi admirata cantand alaturi de trupa sa. Mai jos puteti urmari cateva imagini de la making of.

„«Al tau impiedicat» este o piesa foarte speciala pentru mine, inca din prima clipa in care am ascultat-o mi s-a facut pielea de gaina. Avand in vedere ca eu si Vescan am mai colaborat in trecut, am avut o chimie excelenta, se pare ca si de data asta s-au aliniat astrele si am reusit sa facem un single de care sunt foarte mandra. Piesa are un mesaj puternic in care sunt convinsa ca ascultatorii se vor regasi si abia astept sa le ascult parerile!, a povestit Ligia.

„Dupa multi ani, mi-am unit din nou fortele cu Ligia pentru aceasta piesa, la care am lucrat cu drag si spor alaturi de «gasca» din care fac parte. Produsa de «magicianul» Mahia Beldo, ajutat si de Doddy cu un refren mare, am aparut eu cu strofele, iar David Deejay a intregit sound-ul. A iesit o nebunie!”, a declarat Vescan.

Text: Madalina Manole