Making Of Mellina feat. Vescan – Poza de album

“Poza de album” este cea mai noua piesa a lui Vescan in colaborare cu Mellina. Dupa succesul urias inregistrat cu piesele “In dreapta ta“, in colaborare cu Alina Eremia, si “Piesa mea preferata” in colaborare cu Kamelia, rapperul Vescan cucereste din nou topurile! Desi este o poveste de viata cu un mesaj trist, in mai putin de doua luni de la lansare melodia “Poza de album” a depasit deja peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube.

Single-ul este lansat alaturi de Mango Records si Music Expert Company, in productia lui Dorian Oswin, iar de regie s-au ocupat Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production. Hitul “Poza de album” este primul single oficial pe care il lanseaza Mellina, noua revelatie a muzicii autohtone, marcand totodata si debutul ei ca artist al casei de discuri Mango Records. Clipul a fost realizat la studiourile Castel Film, iar noi, echipa Tonica, avem imagini senzationale cu artistii!

“Te caut si simt ca ratacesti in lume undeva, dar poate pe drum vom fï o poza de album”

Tonica Tv: Povestea piesei este una impresionanta… De unde a venit inspiratia?

Vescan: Am fost inspirat de un cersetor pe care l-am intalnit in urma cu mai mult timp, care dintr-un om normal cu familie ajunsese om al strazii. Povestea lui m-a inspirat si de acolo am amplificat cu partea mea artistica si a iesit textul. Mellina reprezinta vocea constiintei.

Tonica Tv: Am remarcat un vers foarte interesant: “Ea grabita, vineri 13, cade pe scari”… Esti un tip superstitios?

Vescan: In general, nu sunt un tip superstitios. Am folosit 13 pentru ca este considerata o zi fatidica, iar acest vers marcheaza momentul culminant al piesei. Dupa acest vers, se schimba toata piesa in tragedie.

Tonica Tv: Esti la prima colaborare cu Mellina. Ce ne poti spune despre ea?

Este o artista in adevaratul sens al cuvantului. Din punctul meu de vedere, la interpretare are nota 10!

Tonica Tv: Te asteptai la un asemenea succes la piesa “Poza de album”?

Ma bucur foarte tare ca, intr-un timp atat de scurt, a reusit sa inregistreze atatea vizualizari. Asta inseamna ca este o piesa foarte ascultata si merita un videoclip pe masura!

Mellina, prezenta angelica ce reprezinta vocea constiintei

Tonica Tv: Cum traiesti succesul acestei colaborari?

Nu fac nimic deosebit, lucrez si mai mult, cu si mai multa placere.

Tonica Tv: Ce ne poti spune despre vestimentatia pe care ti-ai ales-o pentru acest clip?

O sa am o rochie alba care sa puna in valoare si mai mult prezenta mea angelica, eu fiind vocea constiintei.

Tonica Tv: Mesaj trist, versuri emotionante… Tu cum te remontezi dupa o situatie dificila?

 Este bine de stiut ca orice lucru, indiferent ca este bun sau nu, la un moment dat trece. Dupa nori, apare intotdeauna soarele.

Text: Alexandra Lupu