Nicole Cherry isi doreste sa cucereasca globul… pana vine vineri

nicole-cherry-pana-vineriEste tanara si talentata, este frumoasa si este indragita de toata lumea. Cam asa am descrie-o pe Nicole Cherry in doar cateva cuvinte. Si pentru ca este pe placul tuturor, artista a decis sa scoata un nou single in care sa se poata regasi toate generatiile. Piesa se numeste Pana vine vineri, un titlu sugestiv ales pentru mesajul pe care isi doreste sa-l transmita artista, si anume faptul ca, indiferent de varsta si ocupatie, toti asteptam cu sufletul la gura venirea weekendului pentru a ne relaxa sau pentru a ne distra.Ipostaze inedite pentru Nicole Cherry in noul videoclip

Versurile au fost scrise de Vlad Munteanu, Elena Morosanu si Andrei Tiberiu Maria, iar melodia a fost compusa de Constantin Bodea, Mihai Andrei, Maxim Chisaru si Andrei Tiberiu Maria. Adorabila Nicole a pregatit deja si un videoclip pentru noul sau single in care fanii o pot admira, alaturi de dansatorii sai, imbracata in tinute office, sobra si rigida, dar si purtand haine colorate si vesele, aflata in toiul distractiei. Filmarile clipului, in regia lui Michael Mircea, au durat aproximativ 12 ore si s-au desfasurat intr-un bine-cunoscut mall din Capitala, iar mai jos puteti viziona imagini de la making of.

Piesa ‘Pana vine vineri’ are un aer fresh, de vara, la care am lucrat intens. A fost o experienta noua pentru mine, deoarece am vrut sa aduc un sound diferit de ceea ce am lansat pana acum, o piesa de impact, cu influente puternice. Am dorit ca acest nou single sa vina ca o schimbare pe piata muzicala, mai ales ca productia, pe versuri in limba romana, te duce cu gandul la un hit ce poate cuceri intreg globul, nu doar Romania! Sper, din tot sufletul, sa va bucurati din plin de noua mea piesa!”, a declarat Nicole Cherry.

Credit foto: Silviu Sandulescu

Text: Madalina Manole