LORA, „O rană” și o nuntă mult amânată

LORA s-a intors în urmă cu o lună din Bali și a adus cu ea pentru fani, o mica parte din frumoasa și revelatoarea experiența petrecută acolo timp de patru luni și jumătate, în videoclipul piesei “O rană”.

“Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit, ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. “O rană” va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe”, a declarat LORA!

Videoclipul piesei “O rană” este filmat în Bali, și a fost realizat după un scenariu scris de LORA, de către o echipă adunată special de către artista și formată din turiști aflați în vacanță acolo, nevoiți să rămână la fel de mult timp în Indonezia.Socoteala de acasă….

Pe 7 martie, cântăreața și iubitul ei au plecat în Bali pentru două săptămâni, dorind să se deconecteze de la tot și să uite de moartea mamei Lorei, survenită la sfârșitul lui 2019 . Deși a avut parte de două săptămâni de vis, artista și iubitul ei nu s-au mai putut întoarce în țară din cauza instaurării stării de urgență la nivel mondial.

În teorie, ideea de a fi izolat într-o locatie exotică nu pare chiar cel mai rău scenariu posibil. Și totuși, după 3 luni de izolare în Bali, Lora spunea că a obosit psihic. „Suntem îngrijorați și obosiți psihic. Incertitudinea are acest efect. Am avut câteva momente de panică, iar asta m-a consumat și mai tare. Este cel mai îngrozitor an din viața mea”, spunea ea la momentul respectiv. Între timp cei au revenit la sentimente mai bune și spun că s-au întors cu amintiri frumoase și cu dorința de a se întoarce acolo.

Ține stresul sub control cu STRESCONTROL de la Naturalis

Cântăreața și iubitul ei au anunțat la începutul acestui an că își doresc să devină părinți, însă vor să facă lucrurile în ordine. De aceea, ei plănuiau să se căsătorească anul acesta, iar nași urmau să le fie Andreea Bălan și soțul ei, George, care acum se află în plin proces de divorț. Așa că Lora și Ionuț Ghenu a trebuit să își amâne și nunta (dar nu din cauza nașilor, spun ei, ci a pandemiei de coronavirus) și planurile de mărire a familiei!

Text Cristina Dudău