The Rolling Stones, o nouă piesă din izolare

„Living in a Ghost Town” se numeşte noua piesă a formaţiei The Rolling Stones lansată joi. Melodia a fost înregistrată parţial în izolare, multe dintre imaginile din videoclip fiind filmate pe străzile pustii din Los Angeles, Londra şi Kyoto.

Trupa a început să lucreze la piesă încă din 2019, iar odată ce situaţia creată de noul coronavirus a început să se agraveze şi să fie impuse tot mai multe restricţii, artiştii au putut termina de filmat clipul şi de înregistrat piesa. Iniţial, „Living in a Ghost Town” a fost creată pentru un alt album, dar membrii trupei au considerat că se potriveşte acestei perioade şi au ales să o lanseze acum.

“Stones erau în studio, înregistrând nişte material nou înainte de izolare şi a fost o melodie care ni s-a părut că ar rezona cu vremurile în care trăim… Am lucrat la ea în izolare. Iat-o… sperăm să vă placă”, a declarat Mick Jagger, solistul trupei.
Despre formaţia The Rolling Stones

The Rolling Stones este o trupă englezească de muzică rock care a devenit populară la începutul anilor 60. Trupa a fost formată la Londra în 1962 de Brian Jones, Mick Jagger și Keith Richards. De-a lungul celor aproape 60 de ani de existenţă, The Rolling Stones a lansat 55 de albume și compilații și a avut 37 de piese în top -10 singles.

În anul 1989 trupa a intrat în Rock and Roll Hall of Fame, iar în 2004, revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 4 în 100 Greatest Artists of All Time. Formaţia a vândut peste 200 de milioane de albume în întreaga lume.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images