Alanis Morissette a suferit de anorexie si de bulimie in copilarie

0a0ao511Alanis Morissette a scris recent pe un blog despre problemele sale cu bulimia si anorexia din timpul adolescentei, in incercarea de a-si ajuta fanii care sufera la randul lor de astfel de probleme. Morissette, care a devenit mama anul trecut, a reusit insa sa isi rezolve aceste tulburari de alimentatie, iar acum impartaseste clipele grele prin care a trecut, dezvaluind cum a depasit situatia.

Vedeta a povestit ca ajunsese atat de slaba, incat abia se putea tine pe picioare, si ca nimic nu poate fi mai traumatizant de atat.

 

Faptul ca nu manca aproape nimic ii provoca ameteli mai tot timpul si considera ca, daca va fi foarte slaba, va deveni celebra mult mai usor. Acum, cantareata afirma ca este o persoana sanatoasa, insa trece prin diferite stadii atunci cand vine vorba despre mancare. Uneori mananca sanatos, alteori insa isi permite sa mai faca si excese.

 

Un lucru este insa singur, tinerele domnisoare care viseaza la o cariera in lumina reflectoarelor nu ar trebui nicidecum sa se gandeasca la infometare, dar nici la consumul alimentar excesiv, pentru facilitarea accesului in industria divertismentului.

 

Text: Ruxandra Raica