Alanis Morissette adora sa fie urmarita de paparazzi

Alanis_MorissetteDaca pentru unele celebritati faptul ca sunt urmarite de paparazzi mai tot timpul reprezinta o problema majora, se pare ca pentru artista canadiana Alanis Morissette acest lucru nu face altceva decat sa o binedispuna. Sau cel putin asa marturiseste ea.

Interpreta piesei „Guardian” a declarat ca nu se simte ofensata de faptul ca este urmarita de paparazzi si ca se scriu fel si fel de lucruri despre ea in tabloide.

Mai mult de atat, aceasta crede ca, daca sta in mod constant in lumina reflectoarelor, acest lucru o ajuta sa fie mai sincera si sa le arate fanilor sai adevarata sa fata.

„Mie imi plac paparazzii”, a declarat Morissette pentru cotidianul „New York Post”. „Noi traim cu ajutorul lor si viceversa. In fapt, de ce sa imi fie teama de ei?”.

Cantareata va lansa, pe 27 august, un album de studio, care se va numi „Havoc and Bright Lights. Devenita mama, Morissette a mai declarat ca jonglarea cu responsabilitatile de mama si de cantareata a facut ca, in cele din urma, sa realizeze cel mai distractiv album.

 

Text: Andreea Popescu