Alanis Morissette, jenata de ziua care ii este dedicata in orasul natal

6a41957cba8ce45c85827f0ffe1758d7_XLCantareata Alanis Morissette este mai mult decat ingrozita de faptul ca are o zi care ii este dedicata in orasul ei natal. Cantareata hitului “Ironic” care are un fiu in varsta de un an si opt luni, pe nume Ever, se simte inconfortabil cu privire la faptul ca oficialii din orasul Ottawa, Canada, sarbatoresc realizarile sale in luna martie a fiecarui an.

„Ziua de 8 martie este ziua dedicata lui Alanis Morissette in Ottawa. Sunt pur si simplu ingrozita! De asemenea, pe data de 8 martie este si Ziua Internationala a Femeii, asa ca sper sa nu supar pe nimeni pentru ca si eu sunt femeie”, a declarat Alanis.

Vedeta in varsta de 38 de ani recunoaste, de asemenea, ca si-ar fi dorit sa ceara mai mult sprijin deoarece s-a luptat singura pentru a scoate pe piata albumul „Jagged Little Pill”, in anul 1995. Morissette a suferit de stres posttraumatic ca urmare a lansarii albumului si spune: „Totul a fost despre faptul ca ma pot descurca singura. Am respins ideea de a ma conecta cu ceilalti. Imi doresc sa fi cerut mai multi sprijin de la oameni”.

 

Text: Ruxandra Raica