Albastrul Beko, culoarea vedeta in casa ta

Albastrul Beko, culoarea vedeta in casa taBeko a inventat pentru tine o tehnologie neobisnuit de ingenioasa: Smart Blue, si a integrat-o intr-o gama noua, completa, de produse electrocasnice: frigidere, masini de spalat rufe si masini de spalat vase.

Tehnologia Smart Blue are la baza lumina albastra care, integrata intr-un set unitar de functii si programe, isi imbunatatesc semnificativ calitatea vietii. Astfel, masina de spalat vase Smart Blue asigura o curatenie perfecta si o igienizare impecabila, prin distrugerea bacteriilor in proportie de 99,99%, datorita programului Extra-Hygiene. Frigiderul Smart Blue e neobisnuit de inventiv; functia sa Active Fresh Blue Light, prin lumina albastra, activa in interiorul compartimentului de fructe si legume al frigiderului, mentine efectul de fotosinteza si pastreaza prospetimea si proprietatile nutritive. Asadar, albastrul este culoarea vedeta in sezonul de vara 2011, chiar si la electrocasnice. Mai mult decat o nuanta in trend, albastrul Beko este culoarea inovatiei.

 

Text: Andreea Popescu

iunie 16th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate