Albertina si Stefan, un cuplu fara fite

Albertina si Stefan, un cuplu fara fite Albertina Ionescu si Stefan Lungu sunt doi tineri care s-au cunoscut pe culoarele de la locul de munca si formeaza de 8 ani un cuplu. O poveste de dragoste dintre doi tineri frumosi care nu par a fi deloc persoane publice.

Povestea de dragoste dintre Albertina si Stefan nu a inceput in fata blocului, desi cei doi locuiau pe aceeasi strada, ci la locul de munca unde s-au intalnit intamplator. A fost dragoste la prima vedre. “El lucra de ceva ani in TVR, iar eu dupa cateva castinguri, eram in televiziune si dadeam probe pentru o emisiune de IT. El era inconjurat de fetele de la Surprize Surprize, iar eu aproape ca ma ratacisem pe holurile televiziunii. Am stat de vorba cateva minute si am descoperit ca avem subiecte in comun.

Astfel, am facut schimb de numere de telefon si asa a inceput idila noastra care s-a transformat dupa sase ani in casnicie. De peste opt ani suntem impreuna, si am devenit oficial o familie acum doi ani si jumatate.”

Dupa nunta, “zambim mai des”
Albertina si Stefan s-au mutat impreuna si au locuit intr-o garsoniera aproape sase ani, fara a semna niciun act. Lucrau mult, erau implicati in proiecte si nu aveau timp sa organizeze marele eveniment, nunta. ”La un moment dat, prietenii ne tot intrebau de ce nu ne casatorim, iar raspunsul era scurt: Nu avem timp! Pana la urma, ne-am facut timp si pentru acest pas si iata ca au trecut deja doi ani si jumatate. Recunosc, nici acesti doi ani nu stiu cand s-au scurs.” Se spune ca nu o hartie ii leaga pe doi oameni, dar atat Albertina, cat si Stefan se simt mai responsabili acum. Casnicia i-a schimbat, i-a maturizat si acum, recunosc ei, “zambim mai des“.

Weekend in aer liber
Marturisesc amandoi ca sunt persoane publice, dar in momentul in care intra pe usa casei se detaseaza de aceasta eticheta si devin amandoi un cuplu de tineri obisnuiti. Secretul relatiei este ca au ramas asa cum s-au cunoscut, nu s-au schimbat comportamental cu nimic. Cand au timp liber, si asta se intampla in weekend, isi invita prietenii la un gratar, se uita la filme, gatesc impreuna si se plimba cu bicicletele. De cand s-au mutat intr-un frumos cartier rezidential, se ocupa in general de casa. Albertina raspunde de amenajarea casei si ii place sa cumpere diverse decoratiuni sau lucruri care considera ca ii vor fi necesare in casa. Stefan este responsabil de gradina. Momentan sunt la inceput si au multe lucruri de facut, dar incetul cu incetul, totul prinde contur pentru casa de vis, ”o casa spatioasa si plina de prieteni“.

 

Text: Claudia Nistor
FOTO: TVR