Album nou al trupei Destiny’s Child, dat spre productie

Destinys_ChildDupa multi ani de pauza, componentele trupei Destiny’s Child, Beyonce Knowles, Kelly Rowland si Michelle Williams, vor inregistra un nou album de studio, informeaza Mathew Knowles, tatal frumoasei Beyonce. Knowles a declarat pentru cotidianul “Huffington Post” ca trupa se afla inca sub contract cu Sony, World Music Entertainment, cu alte doua versiuni noi, care sunt asteptate in noiembrie.

“Avem inca un venture cu Sony, iar in noiembrie vom reuni doua inregistrari ale Destiny’s Child facand un nou material. Deci, vom incepe sa facem lucrurile in mod strategic.”

Knowles a precizat faptul ca membrele trupei nu se vor intalni in studio si nici nu vor canta impreuna piese noi. Noul material va fi facut doar cu materialele inregistrate de catre ele de pe vremea cand formau un trio. “Acest material va contine toate piesele si, in plus, va contine chiar si unele materiale nelansate oficial”.

Cand a fost intrebat daca fiica sa, Beyonce, si colegele sale de trupa Kelly Rowland si Michelle Williams planifica un turneu in vederea lansarii albumului, Knowles a recunoscut ca este probabil sa se intample asta.

“Nu la prima lansare”, a spus Knowles. “Este nevoie de un an de planificare pentru a face aceste excursii, dar mai intai se incepe cu artistul care doreste sa faca acest lucru. Cred ca doamnele inca lucreaza la carierele lor solo si sunt fericite asa”, a adaugat el. “Sper ca, in urmatorii cinci ani, ca exista un turneu de reunire. Cred ca ar fi incredibil”.

Trupa s-a desfiintat in anul 2005, cand fiecare dintre componentele sale a decis sa urmeze cariere solo. In septembrie 2007, cele trei fete au cantat impreuna in timpul unui concert din cadrul turneului The Beyonce Experience. Kelly si Michelle s-au alaturat atunci lui Beyonce, pentru reeditarea melodiei lor de succes “Survivor”.

 

Text: Andreea Popescu