Alec Baldwin si sotia sa vor deveni parinti de fetita

alec-baldwin-addresses-racist-rumors-on-the-late-showActorul Alec Baldwin si sotia sa, instructoarea de yoga Hilaria Thomas, au anuntat luna trecuta ca vor deveni parinti anul acesta si ca sunt extrem de fericiti. Zilele trecute insa, Hilaria a confirmat faptul ca va aduce pe lume o fetita, ca se bucura nespus si abia asteapta sa o primeasca pe micuta in familie.

Alec, in varsta de 54 de ani, este cu siguranta incantat de aflarea vestii, insa este pus in ipostaza de a se gandi la un nume pentru cea mica, deoarece numele la care se gandise anterior, Massimo (nume de baiat), nu mai poate fi utilizat in cazul fetitei.

Desi cuplul nu planuise venirea pe lume a unui copil avand in vedere ca abia s-au casatorit anul trecut, in luna iunie, iata ca cei doi nu-si mai incap in piele, mai ales ca vestea a venit chiar de Craciun (2012), asadar cadoul de la Mosu’ a fost unul neasteptat, insa foarte placut. Alec mai are o fata in varsta de 17 ani, din prima sa casatorie cu actrita Kim Basinger. Speram ca cei doi sa gaseasca un nume potrivit pentru fetita lor si sa se bucure de ea.

Text: Ruxandra Raica