Aleea Celebritatilor gazduieste stelele actorilor Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu

Aleea  Celebritatilor gazduieste stelele actorilor Draga Olteanu Matei  si Mircea AlbulescuDraga Olteanu Matei si Mircea Albulescu au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) din Piata Timpului, in timpul unei ceremonii  desfasurate sambata, in stil Hollywood-ian. In cadrul evenimentului de decernare, cele doua legende ale teatrului si filmului romanesc au primit si cate o stea din aur din partea Casei de Bijuterii Sabion, bijutierul oficial al evenimentului.

Initiat de Cocor, in parteneriat cu Teatrul Metropolis si Primaria Muncipiului Bucuresti, varianta romaneasca a celebrului “Walk of Fame” a debutat in ianuarie 2011, gazduind pana in prezent stelele a noua personalitati marcante din lumea teatrului si filmului: Florin Piersic, Victor Rebenciuc, Radu Beligan, Maia Morgenstern, Amza Pellea, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani si regizorul Alexandru Tocilescu. Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania. Fiind strategic pozitionat in centrul istoric al Capitalei, proiectul Aleea Celebritatilor din Piata Timpului sustine strategia Cocor de promovare a valorilor autohtone veritabile.

 

Text: Alexandra Lupu

Foto preluata de pe cristianghinea.wordpress.com.

octombrie 31st, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate