Alesha Dixon – ambasadoarea companiei de cosmetice Avon

1a1abalesha-dixon-27183_2_Cantareata Alesha Dixon a fost aleasa ambasadoarea companiei de cosmetice Avon, calcand pe urmele altor vedete precum Reese Witherspoon sau Fergie. Alesha a declarat ca este extrem de incantata si ca se simte foarte onorata de noul parteneriat cu Avon, parteneriat datorita caruia a invatat foarte multe trucuri despre make-up si frumusete,  trucuri pe care este gata sa le dezvaluie.

De asemenea, Alesha spune ca admira foarte mult compania de cosmetice deoarece aceasta se implica activ in imbunatatirea vietii femeilor, facandu-le sa se simta mai frumoase si mai increzatoare.

 

Alesha poseda o frumusete incontestabila, naturala si este admirata chiar si de catre femei datorita trasaturilor sale foarte fine. Se pare ca acesta a fost chiar principalul motiv care a determinat conducerea Avon sa o aleaga pe Alesha. Breathe Slow este numele primei campanii a vedetei, campanie in cadrul careia sa va lansa un nou produs de make-up, iar Dixon va aparea in brosura Avon incepand cu luna februarie a anului urmator.

 

Alesha Dixon este cunoscuta publicului ca fiind cantareata si model, dar si datorita faptului ca a facut parte timp de cinci ani din grupul muzical  Mis-Teeq, care s-a destramat in anul 2005, Dixon continuandu-si cariera, insa de data aceasta singura.

 

Text: Ruxandra Raica