Alessiah, de esență tare

 

Mereu când este rugată să se descrie în câteva cuvinte, Alessiah răspunde că „esențele tari se tin în sticluțe mici”.  Dar spune despre ea și că este motivată, muncitoare si perseverentă.  

Am putut în ultimele luni să o descoperim pe Alessiah în mai multe ipostaze. Ba chiar putem să afirmăm acum că ultima melodie lansată,  „I Know Alessiah”, ne permite să o cunoaștem în și mai multe ipostaze. Alessiah ne relatează parte din activitațile „behind the scenes”, sugerând că în spatele unui videoclip sau al unei piese, este multă muncă. Iar oamenii nu ar trebui sa privească superficial rezultatul și să înțeleagă că trebuie să fii consecvent pentru a reuși să transmiți cele mai pertinente mesaje.

Piesa este compusă de catre Ionuț Catană, produsă de către Vanotek, iar versurile sunt scrise chiar de tânăra artistă. 
Videoclipul este regizat de către SAN, colaboratorul artistei la toate videoclipurile lansate până acum. Pentru piesa „I Know”, Alessiah a filmat pe parcursul unei zile, la începutul lunii septembrie, în aer liber, la marginea unei păduri. Scenariul o aduce pe Alessiah într-o poveste plină de metafore și care te ține în suspans până la final. Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează.
Alessiah și-a început cariera prin lansarea single-ului “Sunday”. În 2020 a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For” si „Love Me”. Cu un background muzical format prin studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.