ALMA lansează single-ul „My Mama Told Me”

ALMA, tânăra și talentata artista originară din Bulgaria, cunoscută pentru sound-ul pop melancolic, lansează single-ul „My Mama Told Me”, a cincea piesă, un proiect cu o notă rebelă.

„My mama told me” este un track dance despre tinerețe și greșelile făcute de oamenii neexperimentați în căutarea identității. Piesa „My Mama Told Me” vine însoțită de un videoclip filmat într-o școală, în care ALMA se trezește într-o realitate paralelă. 


Deschide videoclipul

Anterior acestei piese, ALMA a lansat balada „Be Alright”, despre dragoste, speranța în tot contextul pandemic. Piesa a fost inclusă în peste 40 de playlisturi din Bulgaria, Polonia, România, Germania, Italia, Grecia, Turcia și Ucraina. ALMA a cucerit inimile oamenilor odată cu lansarea primei sale piese, „Perfect”, care s-a bucurat de succes în topurile muzicale din Polonia, Rusia sau Grecia, devenind ulterior și cea mai populară melodie bulgară în 2019.

octombrie 16th, 2020 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate