Alexandra Stan: “Acum sunt sirenă”

Alexandra Stan a revenit cu o nouă piesă în limba spaniolă – Tikari, în colaborare cu artistul portorican LiToo, urmată de o declarație șoc și o surpriză pentru fanii ei.Mica Sirenă 2020

Videoclipul piesei a fost filmat în orașul natal al Alexandrei, Constanța, iar printre metaforele folosite se numără și ipostază de Mică Sirenă a anului 2020. Din campania de promovare a videoclipului facce parte și cea mai recentă postare a artistei de pe Instagram, cu un mesaj șoc pentru fanii ei: „M-am măritat!”, a fost anunțul Alexandrei Stan de pe Instagram, moment în care fanii ei au împietrit la prima vedere. Însă, sub acest anunț a venit și continuarea mesajului: „Cu soarele și cu marea. Acum sunt sirenă”.

Despărțire fără lacrimi

Cât despre iubirea din viața reală, cea mai recentă declarație a vedetei sună așa: „M-am mutat la București, nu am mai stat deloc împreună. Noi am ajuns la o despărțire amiabilă. Ne așteptam cumva să se întâmple asta, pentru că noi suntem cumva prieteni. În ultima perioadă eram mai mult prieteni decât iubiți. Ne susținem în continuare unul pe celălalt. O să fie mereu prietenul meu cel mai bun. Și dacă o să mă căsătoresc cu un alt bărbat, Bogdan e Bogdan”.

Și pentru fani ceva

Urban-flirty, chica-rica Alexandra apare în videoclip și însoțită de o gașcă cool, formată din patru dansatori și coregrafi români.

Odată cu lansarea single-ului „Tikari”, Alexandra Stan a anunțat campania prin care fanii pot urmări conținut exclusiv pe platforma, în momentul în care își activează contul Apple Music prin cele patru luni gratuit. Pe parcursul a 30 de zile, publicul va beneficia de conținut exclusiv urcat săptămânal pe platforma de streaming Apple Music și creat special de către Alexandra Stan. Fanii pot vedea în aplicația Apple Music de la making-of-ul videoclipului „Tikari”, la un interviu, până la playlist-uri create special sau un dance video.

Text Cristina Dudău

Foto Universal Music Romania & MediaPro Music