Măruță: “Alexandra Stan nu poate avea copii”

Astăzi, în timpul emisiunii La Măruță, prezentatorul a ținut să facă lumină în cazul scandalului său cu Alexandra Stan, după ce zilele trecute, aceasta ar fi spus că este supărată pe el.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, de pe YouTube, Alexandra Stan a mărturisit că e supărată pe Cătălin Măruță și, mai mult decât atât, a afirmat că nu va mai merge niciodată în emisiunea lui de la Pro TV.

Măruță a invitat-o pe Alexandra Stan în emisiunea lui acum mai bine de o lună și a bătut apropouri la adresa ei privind o potențială sarcină. Se pare că acest lucru a deranjat-o pe cântăreață, care a declarat ulterior că:

„Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu. A scris niște lucruri foarte urâte, el scria că nu îmi mai acopăr burta că sunt însărcinată, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, nici pentru toți banii din lumea asta!”, a spus Alexandra Stan în podcastul lui Damian Drăghici.

Astăzi, însă, discutând cu invitata sa, Lora, Măruță a povestit că îi pare rău pentru neînțelegere, dar la momentul filmării emisiunii cu Alexandra Stan nu știa că aceasta nu poate rămâne însărcinată, din cauza unor probleme de sănătate pe care le are. Ba mai mult, prezentatorul a făcut-o pe aceasta “mincinoasă” chiar în direct, pentru că Alexandra a spus, în emisiunea difuzată luna trecută, că este “posibil să fie însărcinată”.

La final de emisiune, astăzi, Cătălin Măruță a avertizat-o pe cântăreață cu un proces: “Eu zic să te aștepți și la un proces, pentru că e prea mult”.

Bettina Cristea

foto: Instagram