Trei graţii vor să cucerească jungla dominicană

„Survivor România”  se pregătește să își arunce în <arena> din Republica Dominicană concurenții.  Cel de-al doilea sezon  va începe sâmbăta aceasta, 9 ianuarie, la Kanal D. Evoluția concurenților de-a lungul desfășurării competiției va fi observată cu atenție și expusă publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.

12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistență fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipa, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea ii vor duce pe concurenți cât mai departe în competie.

Echipa Faimosilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

O schimbarea a avut loc în echipa Faimosilor și în cea a Războinicilor. Din motive medicale, Ana Porgras a fost înlocuită de Elena Marin (dansatoare, coregraf și fostă gimnastă), la faimoși, și, în echipa Războinicilor, Szidonia Szasz a fost înlocuită cu Melina Dumitru (cântăreață).

Câștigătorul ”Survivor România” va primi suma de 250.000 de lei. 

Foto PR