Alexandra Stan are un nou iubit

Alexandra Stan iubit

Alexandra Stan, la doar trei luni de la divorț, este îndrăgostită din nou. În urmă cu doar câteva zile, cântăreața a repostat pe Instagram mai multe story-uri făcute de Alex Parker, iar peste imaginile video el a postat și un text și a scris „iubita mea”!.

Deci, cine este noul bărbat din viaţa ei.I-a adus Moşul un iubit nou

Alex Parker este un tânăr artist și producător muzical care a debutat cu piesa „Tropical Sun” la care a lucrat cu Marius Moga. Alexandra şi Alex au lansat în urmă cu aproximativ o lună o melodie împreună, „Home alone”, care are câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube. Producător muzical, Alex Parker se știe cu Alexandra Stan de mai mulți ani, ei colaborând și pentru melodia „Synchronize”, care a adunat peste 4,4 milioane de vizualizări în patru ani.

Se pare că cei doi ar fi petrecut si Crăciunul împreună şi acum rămâne de văzut ce turnură va lua relaţia lor, ştiut fiind că Alexandra s-a căsătorit extrem de rapid cu Emanuel Necatu, bărbatul alături de care spera că își va petrece toată viața. Şi de care a divorţat la fel de rapid, după doar 5 luni de căsnicie.

De ce a divorţat Alexandra Stan

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a explicat la vremea respectivă Alexandra Stan, la „Teo Show”.

Cristina Dudău

Foto Instagram