Alex: Sub camasa mea are loc o singura fata, TEORETIC!

Alex_07Daca vezi un barbat musculos, cu o atitudine ostila, ce simti? Ce crezi despre el? Este un dur de care nu te poti atinge? Fals! Orice dur ascunde sentimente, preferinte, dulcegarii si dorinte. Iata ce isi doreste un viitor barbat cu atitudine, Alex.
 
“Casatoria este o loterie!”
Desi este doar un pusti de 23 de ani, Alex trateaza viata intr-un mod foarte matur, stiind foarte bine ce isi doreste de la ea. Vrea sa fie echilibrat, sa aiba o relatie buna cu cei din jurul lui, sa fie placut de femei si sa aiba prieteni adevarati langa el, precum Smiley, Matteo, Konect-R, CRBL, Baxter si Iulian Moga. Isi doreste o situatie financiara buna, pentru ca “la maturitate sa pot ajunge capul unei familii”.  Se considera un om simplu caruia nu-i place sa complice situatiile si caruia nu-i este frica de monotonie. “Multi barbati se tem de monotonie, de aici frica de angajament. Eu abia astept sa ma maturizez si sa-mi petrec viata cu o singura femeie. Oricum, casatoria este o loterie, iar pana cand imi va veni vremea, am destul loc in camasa mea pentru toate fanele!”

“Femeia ti se urca in cap!”
“Ador femeile sincere si simple care nu au descoperit inca duplicitatea.” O femeie trebuie sa aiba atitudine si un zambet special pentru Alex, care sa-l faca sa uite o zi obositoare. Femeia ideala trebuie sa fie intruchiparea sa in varianta feminina, sa stie sa asculte, dar sa se si impuna cand este nevoie, sa dea sfaturi si sa ofere echilibru. “Sa fie pentru mine ce a reprezentat mama pentru tatal meu.” Femeile tind sa-si ascunda trecutul si sa exagereze cu rolul femeii in societate. Este de inteles egalitatea dintre sexe, dar in momentul in care se sare calul nu e de bine. “Femeia daca te simte slab, ti se urca in cap!“

“Imi doresc un baiat si o fata!”
“Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor!” Banii leaga si dezleaga cupluri de cand lumea. Importanti intr-o relatie sunt copiii. In urma ta nu raman banii, poate nici numele, ci copiii tai. “Cea mai importanta este mostenirea genetica. Imi doresc multi copiii, dar obligatoriu o fata si un baiat, cat se poate de sanatosi, ca sanatatea e mai buna decat toate.”

Text: Mihnea Ratte