Alex Velea canta pentru ASE cu parul vopsit verde si albastru

poster_A3Fairytale-PartySezonul rece iti aduce petrecerile incendiare ASE! Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Relatii Economice Internationale, marti, 4 decembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli unde vei fi intampinat de nimeni altul decat de Alex Velea.

Artistul a tinut chiar sa adreseze un mesaj tuturor amatorilor de distractie care vor veni la balul ASE: “Cred ca balul ASE este un prilej de distractie si socializare.

Imi amintesc ca eu nu am avut parte de un bal prea antrenant pentru ca la Facultatea de Electromecanica pe care am absolvit-o erau 90% baieti, ceea ce a facut sa nu fie un eveniment deloc incitant. Va marturisesc, sunt o exceptie de la regula, am absolvit facultatea abia la 26 de ani, pentru ca mi-am inceput cariera simultan cu studiile universitare, tocmai de aceea ii sfatuiesc pe studentii de azi sa profite de aceasta perioada, incepand chiar cu party-ul de marti”.

Cele mai noi sounduri, cele mai frumoase animatoare, entertaineri de exceptie, o locatie perfecta si amfitrionul petrecerilor, Mihai Morar, vor face ca seara party-ului ASE sa fie una de neuitat chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre petrecareti.

Biletele se gasesc in incinta ASE.

 

Text: Andreea Popescu