Alexander Wang va crea o colectie de haine pentru H&M

Alexander Wang va crea o colectieAlexander Wang este urmatorul designer care va crea o colectie de haine pentru retailerul H&M. Tanarul Alexander, care este si director de creatie pentru Balenciaga, a marturisit prin intermediul contului de Instagram ca aceasta colaborare va include o colectie pentru femei si una pentru barbati, precum si accesorii.

„Sunt onorat sa fac parte din proiectul acesta. Colaborarea cu echipa H&M este un proces interesant, distractiv. Aceasta va fi o modalitate foarte buna pentru ca un public mai larg sa poata experimenta elemente ale brandului si stilului de viata Alexander Wang”, a declarat designerul.

„Vocea lui Alexander Wang este una dintre cele mai importante voci din moda zilelor noastre“, a declarat consilierul de creatie H&M. „El intelege exact ceea ce oamenii isi doresc sa poarte si o face cu o energie si o pasiune contagioase. Colaborarea din acest an va fi incredibila”, a completat acesta. Si alte nume mari din moda au colaborat cu brandul H&M. Printre acestea: Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace, Lanvin sau Marni.

 

Text: Ruxandra Raica