Alexandra Badoi, La Femme in Micul Paris

Alexandra Badoi.docx   Prezentatoarea stirilor despre vreme din cadrul jurnalului Observator de la Antena 1 si cantareata de muzica trance Alexandra Badoi a devenit imaginea brandului vestimentar La Femme in Romania! ”Ma simt onorata sa fiu ambasadorul de imagine al brandului La Femme! Aceasta companie functioneaza de ani buni in piata romaneasca, respectand femeia, moda si bunul simt. Imi doresc ca impreuna cu echipa din spatele acestui brand sa promovam stilul chic si trendy prin tinutele de inspiratie frantuzeasca! Mai mult de-atat, ne propunem ca fiecare doamna sau domnisoara sa se simta cu adevarat «La Femme»”, spune Alexandra. 

       Colaborarea vedetei cu una dintre cele mai cunoscute companii romanesti in domeniul retailului vestimentar marcheaza lansarea conceptului si colectiei La Femme primavara-vara 2013 – Moda à la Paris – atat pe noua platforma online www.lafemme.ro, cat si in magazine.
       Noua colectie primavara vara 2013 “Moda a la Paris” este produsa in Franta si este inspirata de divele frantuzesti de altdata. La Femme invita prin noua sa colectie la feminitate, delicatete si romantismul Parisului anilor ’60.  Fustele clos, rochiile seducatoare de seara si combinatii delicate din voal si brocart aduc un omagiu divei pariziene si stilului sau inconfundabil.

Text: Andreea Popescu