Alexandra Dinu joaca, alaturi de Adrien Brody si Antonio Banderas, in filmul „Unchained”

foto-1-deschidere-alex-dinu_resultAlexandra Dinu se bucura de un nou succes profesional la Hollywood. Actrita face parte din distributia thrillerului „Unchained”, alaturi de Adrien Brody, Antonio Banderas si John Malkovich.

Conform presei americane de specialitate, productia „Unchained” este regizata de Paul Solet, iar filmarile vor incepe in data de 14 noiembrie. Pelicula va avea premiera in a doua jumatate a anului 2017.

 Al doilea proiect important

Acesta este cel de-al doilea film american in care Alexandra Dinu joaca in ultimele sase luni. Actrita tocmai a terminat prima parte a filmarilor pentru thrillerul „Final Score”, in care interpreteaza rolul principal feminin.

In acest film, Alexandra Dinu joaca alaturi de fostul Agent 007, Pierce Brosnan, si de Dave Bautista (cunoscut din super-productii precum „Spectre” si „Guardians of the Galaxy”). Filmarile au avut loc la Londra in lunile septembrie-octombrie, urmand ca ultimele scene sa fie filmate in luna decembrie. Productia va avea premiera mondiala tot in anul 2017.

foto-2_resultDupa o cariera de succes in industria cinematografica din Italia, Alexandra Dinu s-a mutat anul trecut in Los Angeles, semnand pentru noi productii cinematografice, de aceasta data la Hollywood. Alexandra a reusit ca, in scurt timp, sa obtina rolul principal feminin in thrillerul „Final Score”, care va ajunge si in cinematografele din Romania imediat dupa premiera mondiala.

 

Text: Oana Baltoc

Credit foto: Edward Aninaru, Google Images